Speedgates: voor druk verkeer en hoge veiligheidseisen

Een speedgate, of snelvouwpoort, is de snelste oplossing om een doorgang te openen en te sluiten. Daarnaast biedt een speedgate dezelfde beveiliging als een schuifpoort. Daarom worden speedgates vaak gebruikt voor terreinen met drukke verkeerstromen die strengere beveiliging eisen dan een slagboom biedt.

Trackless
Als een onbeperkte openingshoogte belangrijk is en een ondergeleiding niet mogelijk is raden we een Trackless Speedgate aan. Dit type speedgate wordt aangedreven d.m.v. een stangenmechanisme bovenaan de vleugels.

Trackless premium
Wanneer een compacte opstelling noodzakelijk is raden wij aan om een Speedgate Trackless Premium te installeren. Dit type is een variant op onze standaard Trackless Speedgate. Het voordeel zit in de aandrijving. Deze volledig trackless speedgate is de enige in haar soort die functioneert zonder gebruik van externe ondergeleiders, bovengeleiders of aandrijfstangen. De aandrijving bevindt zich nog binnen de poortstructuur.

Bovengeleider
Als er een bepaalde hoogtebeperking is (bijvoorbeeld in ondergrondse parkings) is een speedgate met bovengeleiding de beste oplossing.

Ondergeleider
De rail die zorgt voor de geleiding van de vleugels bevindt zich onderaan in het beton. Hier dient vooraf rekening mee te worden gehouden, alsook met de afwatering van de rail.

Maak hieronder uw keuze uit:

Speedgate Trackless
Speedgate met bovengeleiding
Speedgate met ondergeleiding