De populaire oplossing voor parkings, bedrijfssites, logistiek,…

Onze elektrische slagbomen zijn verkrijgbaar in alle types en maten. Bepaal zelf aan welke kant van de slagboom de arm zich bevindt en bepaal zelf of u graag een knikarm, rok of schaarhek wenst voor uw slagboom. Door de vele uitvoeringen is er een gepaste slagboom voor elk terrein: parkings, wegen, bedrijfssites, leverancierstoegangen,… 

Sturing

De microcontroller, ingebouwd in onze slagbomen, is geschikt voor verschillende toepassingen en wordt voorzien van een magnetische motorbeveiligingsschakelaar. Deze sturing voorkomt langdurig slippen en zorgt voor een lange levensduur van de motor, en dus ook de slagboom. 

De microcontroller van onze slagbomen kan verbonden worden met andere gebouwmanagement of domoticasystemen met bijhorende software. 

Constructie en afwerking

De kasten van onze slagbomen bestaan uit geplooide en gelaste staalplaten, een toegangsdeur en een afneembaar deksel. Deze kasten van onze slagbomen worden afgewerkt met een thermisch geharde epoxy coating. De slagboomarmen vervaardigen we uit sterk aluminium. 

Indien de slagboom niet vaak gebruikt wordt, bv. alleen ’s nachts om af te sluiten, kan voor een manuele slagboom worden gekozen. 

MCS25
MCS51
MCS58
MCS58 met rok
MCS58 met schaarhek
MCS61
Horizontale slagboom