Een duurzame afsluiting voor elk terrein

Ter aanvulling van onze vleugel- en schuifpoorten bieden we ook afsluitingen aan. We plaatsen hekwerk en draadafsluitingen voor bedrijven en particulieren. Zo bieden we de mogelijkheid om het uitzicht van de toegang te verlengen naar de afsluiting.

De verschillende types die we aanbieden zijn:

Draadafsluiting

De vierkantige soepele draadafsluitingen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een draadafsluiting is niet enkel populair bij bedrijven, maar ook op privé-eigendom. Bovendien zijn deze erg budgetvriendelijk.

Staalmathekwerk

Een staalmat is een stevigere afsluiting. De rechthoekige staalmatpanelen worden gelast en zijn erg duurzaam. Deze raden we aan bij hoge veiligheidseisen. Er is al een slijpschijf nodig om via dit hekwerk binnen te dringen. Door de smalle ruimte tussen het metaal is het ook erg moeilijk te beklimmen. Staalmathekwerk is daardoor populair op luchthavens, sportvelden, bedrijventerreinen,… 

Spijlenhekwerk

Een hekwerk met verticale spijlen is het meest duurzaam. De spijlen zijn dikker dan die in een staalmatpaneel. Standaard is er geen horizontale verdeling dus overklimmen is erg moeilijk. Optioneel kan een puntenkam worden toegevoegd om het indringers nog moeilijker te maken. 

Vast paneel

Om de look & feel van iemand zijn/haar poort of deur te verlengen naar de afsluiting bieden we ook vast hekwerk aan. Afhankelijk van de poort produceren we dan de nodige afstand aan extra hekwerkpanelen. Dit kan met doorkijkeffect zoals in uitvoering Lissabon, of zonder zoals bij onze Hamburg-poort.

Download brochure